marketing-direct (1)

Calitate

Societatea comercială S.C. EVADIX MPI S.R.L., parte a grupului belgian EVADIX, care are ca domeniu de activitate imprimarea pe filme polimerice (polipropilenice, polietilenice, poliacrilice, polivinilice) destinate fabricării ambalajelor pentru produsele de larg consum, pune în prim plan satisfacerea maximă a cerinţelor clienţilor şi respectarea prevederilor contractuale, normelor şi reglementărilor legale în domeniu.

Având în vedere legislația națională, cât și recomandările internaționale privind calitatea și siguranța alimentelor, societatea noastră a implementat unui sistem integrat de Management al Calității și Siguranței Alimentelor conform SR EN ISO 9001:2000 și SR EN ISO 22000:2005 încă din 2008, recertificat conform SR EN ISO 9001:2008 în 2011.

Sistemul integrat de Management al Calităţii și Siguranței Alimentelor coordonează activităţile de imprimare şi comercializare a foliilor destinate ambalajelor pentru bunurile de larg consum și este obligatoriu de a fi respectat de întregul personal al societăţii.

Aveți nevoie de un expert ?

Grupul EVADIX Belgia, folosind experienţa şi poziţia sa în domeniul tipografiei, a intrat pe piaţa ambalajelor flexibile, înființând în Romania, Societatea EVADIX MPI SRL Piatra Neamț cu capital 100% belgian. Grupul EVADIX Belgia a cunoscut de la înființare şi până astăzi o dinamică rapidă, fiind unul dintre actorii de referinţă pe piaţa integrărilor tehnologice ale e-businessului şi al logisticii fine, al tipografiilor şi al producţiilor de marketing direct, cu o cifră de afaceri de peste 31 de milioane de euro în 2005.

Considerând ca piaţa românească este de viitor şi se va dezvolta continuu, Grupul EVADIX va dezvolta în Romania atât producţia de ambalaje flexibile cât și celelalte activităţi din structura firmei, politica grupului fiind de satisfacere a cerinţelor clienţilor prin calitatea serviciilor și nivelul tehnologiei.

Cum comand ?

Pentru comenzi, oferte sau oricare altă întrebare colegii noștri vă stau la dispoziţie la numerele de telefon din secţiunea de contact